O nama

SZR STIROKOOP FILIPOVIĆ MILOMIR PR BELOŠEVAC bavi se proizvodnjom ekspandiranog polistirena (EPS), odnosno stiropora, kao i njegovom daljom preradom u različite proizvode iz naše ponude.

Osnovana na temeljima dugogodišnjeg, bogatog tehničkog iskustva u datoj oblasti, na stručnosti i proaktivnosti, firma postoji od 1997. godine, i na tržištu je stekla renome po izuzetnom kvalitetu proizvoda, nesvakidašnjoj ponudi istih i beskompromisno korektnom odnosu prema svojim partnerima.

Nastala kao porodična firma, u kojoj svih pet visokoobrazovanih članova porodice Filipović daje svoj doprinos što uspešnijem i profesionalnijem poslovanju, traje na istim vrednostima i nastavlja da ide u smeru napredovanja i usavršavanja.

U skladu s gorenavedenim, nastojimo da uvek budemo u toku, kao i da radimo na edukaciji svojih partnera i šireg tržišta o aktuelnostima koje se tiču gradnje i termoizolacije, interesantnim novostima iz struke i bankarskog sektora (namenski krediti koji mogu interesovati naše kupce), ali i o evropskim trendovima. Takođe, stojimo na usluzi izvođačima radi davanja stručnih saveta u vezi s optimalnom primenom naših proizvoda.

Konačno, kao bi svojim kupcima mogao da ponudi još brže i kvalitetnije usluge, Styrocoop je u procesu značajnog proširenja kapaciteta i uvođenja nove, savremene opreme s kojom će, nadamo se, moći još bolje da zadovolji potrebe konstantno promenljivog tržišta i održi se na svaki način konkurentnim.

Dobro došli u Styrocoop i nadamo se da ćete postati deo mreže naših partnera.

 

Službeni podaci firme

Matični broj: 52372313
PIB: 100074980
Tekući račun: 105-58029-57

Rešenje i potvrdu o registraciji firme iz APR-a možete preuzeti ovde.
Potvrdu o evidentiranju za PDV možete preuzeti ovde.